TERMENI SI CONDITII

Acest site a fost dezvoltat de SC BARBUVET SRL pentru a constitui o sursa generala de informare. Prin accesarea acestui site, a materialelor si informatiilor prezentate in cadrul sau, confirmati ca ati citit, inteles, acceptat si agreat urmatorii termeni si conditii.

Intregul continut al site-ului perfectpe.ro este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Acest site este detinut si intretinut de catre SC BARBUVET SRL. In lipsa altor precizari, toate drepturile de proprietate intelectuala (incluzand aici drepturile de autor si drepturile asupra bazei de date) privind marcile comerciale, marcile de servicii, logo-urile si toate celelalte materiale prezentate in acest site apartin SC BARBUVET SRL.

Serviciile prezente pe site-ul www.sayovet.ro sunt oferite de SC BARBUVET SRL, societate comerciala care functioneaza potrivit legislatiei romane privind societatile comerciale.

SC BARBUVET SRL îşi rezervă dreptul de a modifica sau completa conţinutul informatiilor despre produsele si serviciile sale în orice moment şi fără nici o informare prealabilă. Aceste modificari si/sau completari vor intra in vigoare in momentul mentionarii lor in cadrul acestui site. Utilizarea site-ului dupa anuntarea modificarii se va considera o acceptare a respectivei modificari, completari.

Persoanele care acceseaza site-ul sayovet.ro si aplica pentru un serviciu oferit de SC BARBUVET SRL prin completarea formularelor existente pe site, sunt de acord, in mod expres si neechivoc, ca, prin completarea datelor lor personale pe site-ul www.sayovet.ro acestea sa intre in baza de date a institutiei SC BARBUVET SRL si ca datele lor personale sa fie prelucrate de aceasta, conform prevederilor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cat si normele GDPR.

Conform Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Sayovet.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care un utilizator le furnizeaza.

Scopul colectarii datelor este:

-informarea Clientilor/Cumparatorilor referitoare la programarile realizate, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Bunurile si/sau serviciile achizitionate;

-trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS);

-de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului/Cumparatorului.

Completarea datelor in formularul de Progrmare, Cumparatorul declara si accepta ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a sayovet.ro si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus.

De asemenea cumparatorul declara ca are peste 16 ani, iar toate actiunile sale sunt realizate pe propria raspundere.

Prin citirea Documentului ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate toate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei in cazul de incalcare a drepturilor garantate de Legea 677/2001 pentru protectia datelor personale cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Va puteti exercita, in mod gratuit dreptul de a solicita informatii despre datele personale, trimitand o cerere scrisa, pe adresa de email contact@sayovet.ro.

Pe baza cererii va puteti exercita dreptul de interventie asupra datelor, dupa caz:

– rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte;

– transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;

– notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.

BARBUVET SRL poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate anterior. Angajamentul de confidentialitate garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing, furnizorilor de servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii,  furnizate de companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a  Bunurilor si Serviciilor noastre, asiguratori.

Informatiile Cumparatorului cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchetul General, Politie, instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.